Elérhetőségek

Óhíd

Cím: 8342 Óhíd,
Petőfi u. 3.
Telefon:
+3683574014
E-mail:
jegyzo.ohid@gmail.com


Vidéki önkéntesség

Az önkéntesség életforma. Minden korosztály számára lehetőséget ad arra, hogy gazdagítsa környezete értékeit, lakóhelye közösségét, és feledhetetlen élményeket gyűjtsön egy jó csapatban.

Legyél önkéntes csapatunk tagja, dolgozzunk közösen a településünk szépítésén,  közösségének építésén és programjainak színesítésén!

Óhídon 2019-től elindítottuk a faluszépítő és közösségépítő társadalmi megmozdulásokat. Az évente 1-2 alkalommal rendezett eseményen a lakosság szabadidejét és energiáját nem sajnálva tesz a helyi adottságok magasabb szintre emeléséért. Életterünk megszépítése mellett közösségünk épül, kapcsolataink mélyülnek és a közös rendezvények örömmel töltik el szívünket.

Az idősebb korosztályból is nagyon sok az önkéntesünk: ők azért jönnek örömmel, mert hasznosan tölthetik el idejüket, tapasztalataikat megoszthatják a fiatalabbakkal is.

A középiskolás diákok számára lehetőséget biztosítunk, hogy az iskolai közösségi szolgálati óráikat teljesíthessék. Sokak számára ad élményt azt, hogy részesei lehetnek egy-egy rendezvény megvalósulásának, sok emberrel ismerkedhetnek meg és könnyebben beilleszkedhetnek a munka világába. 

Jelentkezni lehet e-mailben: ohidkozseg@gmail.com, az Óhíd község Facebook oldalán vagy könyvtárosunknál.


Vissza az előző oldalra!
Óhíd - Magyar